Przepis na : śniadanie
Jajka po turecku z palonym masłem jak mleczne obłoki na czosnkowo cytrynowym jogurcie. Jajka po turecku to połączenie idealnie skomponowanych struktur i smaków. Do takiego wydania konieczna jest duża ilość pysznych, chrupkach grzanek a sztućce są zbędne. INNE PYSZNE DANIA Z JAJKIEM W ROLI GŁÓWNEJ: JAJKA PO SZKOCKU JAJKA FASZEROWANE AWOKADO Z ŁOSOSIEM I RZEŻUCHĄ SHAKSHUKA CUKINIOWO MARCHEWKOWA GALETTE COMPLÈTE NALEŚNIKI PO BRETOŃSKU ŻÓŁTKO PANIEROWANE... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...