Penne z tuńczykiem i gruszką

Penne z tuńczykiem i gruszką

Penne z tuńczykiem i gruszką

Przepis na : kolacja

Składniki: 150 g makaronu Penne - pełne ziarno puszka tuńczyka w oleju fasolka szparagowa gruszka sól, pieprz pół łyżeczki octu z jabłek Przygotowanie: Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Tuńczyka odcedzić z oleju i wmieszać w niego pół łyżeczki octu (do smaku).  Fasolkę ugotować w osolonej wodzie (wrzucić na wrzątek i gotować ok 5 min na większym ogniu). Gruszkę umyć osuszyć pokroić w mniejszą kostkę. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, doprawić do smaku solą i pieprzem.. Smacznego ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gaździnka warzy

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Autor

Gosia Kunc

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makarony, tuńczyk, makaron, fasolka, jabłka, gruszka, makaron penne, fasolka szparagowa, penne, makaron z tuńczykiem, ryby, makaron na obiad, obiad z makaronem, warzywa, kolacja, ryba, przystawki, obiad, ryba w occie

Inne przepisy z Gaździnka warzy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.