Przepis na : śniadanie
Składniki 500 g białej fasoli 3 cebule 3-4 ząbki czosnku 2 duże gruszki 1 mniejsze jabłko 3 duże łyżki oleju kokosowego jajko sól, pieprz, majeranek, wędzona papryka, gałka muszkatołowa lubczyk, kilka listków laurowych i kilka ziarenek ziela angielskiego Pianka pół szklanki mleka 3,2 % łyżka chrzanu łyżeczka masła Przygotowanie Fasolę po kilku godzinach moczenia w wodzie (inaczej się nie ugotuje) wstawić na ogień z listkami laurowymi, zielem angielskim, szczyptą majeranku, lubczyku i czosnkiem. Gotować do ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...