Kompot z rabarbaru...

Kompot z rabarbaru...

Kompot z rabarbaru...

Przepis na : deser

Rabarbar! Sezon na rabarbar przemija, a mi właśnie dziś przypomniało się jak cieszyłam się nim w tym roku! Jako dziecko jadłam rabarbar z cukrem (kto tego nie robił...?!) - więcej nie trzeba było do szczęścia! U babci rosły kłęby rabarbaru pod jabłonią. Chowałam się na tym drzewie, jak z rodzeństwem bawiliśmy się w chowanego. Byłam najstarsza, więc długo nikomu nie przychodziło do głowy, że można schować się wyżej niż na poziomie gruntu. Z nudów zaczynałam rzucać jabłkami w dół, żeby się zdemaskować ;) Kupuje... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gary Bez dna

Warto przeczytać

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję