Papryka faszerowana

Papryka faszerowana

Papryka faszerowana

Opis Papryka faszerowana: Papryka faszerowana to świetny pomysł na obiad dla całej rodziny. Doskonała podana osobno, jak i z bukietem warzyw. Do przygotowania tego dania zazwyczaj używam kolorowych papryk, zielonej, czerwonej i żółtej. Według mnie jest to dużo ciekawsza propozycja podania i na widok tak kolorowego dania buzia aż nam się uśmiecha. Jednak jeżeli wolicie możecie użyć tylko jednego koloru papryki. Dużym plusem jest to, że jest to danie dosyć sycące. Dlatego też idealnie nadaje się jako samodzielne ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarne

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Woda mineralna czy źródlana – którą wybrać?

W wielu dietach powtarza się, że powinno się pić co najmniej 2 litry wody dziennie i ograniczać napoje gazowane oraz alkohol.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.