Opis Konfitura z czerwonej cebuli : Konfitura z czerwonej cebuli to świetny dodatek i dopełnienie do wielu dań. Idealnie pasuje do mięs i świetnie podkreśla ich smak. Sprawdzi się również w roli przystawki. W ostatnim czasie konfitura z cebuli stała się bardzo modnym dodatkiem do mięs w wielu restauracjach. Jest to świetny dodatek do pieczonych mięs, dań z grilla, wędlin czy serów. Jest słodka, słona i wytrawna jednocześnie. Przygotowanie konfitury jest banalnie proste i nie wymaga wielu umiejętności kulina... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...