Naleśniki ryżowe z masłem migdałowym i bananami

Naleśniki ryżowe z masłem migdałowym i bananami

Naleśniki ryżowe z masłem migdałowym i bananami

N aleśniki to zdecydowanie jeden z najlepszych sposobów na niedzielne śniadanie. W tygodniu zazwyczaj nie mamy czasu na ich smażenie, a leniwy niedzielny poranek to wspaniała pora, aby sobie porządnie dogodzić. Ten przepis to jeden z moich ulubionych sposobów na bezglutenowe naleśniki. Wychodzą tak samo dobre, jak te z mąki pszennej, a z warstwą ulubionego masła orzechowego i bananami to prawdziwy śniadaniowy majstersztyk! * SKŁADNIKI na 4 naleśniki o średnicy 30 cm 100 g mąki ryżowej 30 g mąki ziemniaczan... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Food Square

Warto przeczytać

Dieta bananowa

Masz lekką nadwagę, 3-7kg? A do tego kilka wolnych dni? Dieta bananowa to dieta dla Ciebie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję