Bezglutenowe ciasto czekoladowe z całymi gruszkami gotowanymi w syropie

Bezglutenowe ciasto czekoladowe z całymi gruszkami gotowanymi w syropie

Bezglutenowe ciasto czekoladowe z całymi gruszkami gotowanymi w syropie

T o zdecydowanie najlepsze bezglutenowe czekoladowe ciacho, jakie kiedykolwiek upiekłem. Mięciutkie, wilgotne, pachnące czekoladą i pełne aromatycznych gruszek gotowanych w syropie. Upiekłem je na mące ryżowej i posłodziłem cukrem kokosowym, który nadaje wspaniałego karmelowego smaku. Gorąco polecam, bo to ciacho wprost stworzone na jesień! PS. W wersji dla leniwych można również użyć bardzo dojrzałych gruszek i uniknąć ich gotowania, chociaż wtedy nie będą tak pięknie pachniały cynamonem i goździkami.   * SKŁ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Food Square

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.