Przepis na : śniadanie
Dutch baby to jedno z moich ulubionych śniadań – pieczony w żeliwnej patelni naleśnik, który robi się bardzo prosto i dużo mniej z nim roboty niż ze zwykłymi naleśnikami! Ponadto każdy cudownie rośnie tworząc inne za każdym razem kształty, więc jego pieczenie zawsze mnie ekscytuje Read More Artykuł Dutch baby z ricottą i pieczonymi pomidorkami pochodzi z serwisu Fly me to the spoon - Dorota Domino . czytaj dalej...
Na temat pochodzenia naleśników i tego skąd się wywodzą nie ma jednoznacznych informacji, prawdopodobnie już w starożytności były przyrządzane podobno w Chinach i Europie.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...