Krem z zielonych warzyw

Krem z zielonych warzyw

Krem z zielonych warzyw

Coś wspaniałego! Składniki: brokuł 200g groszek 200g fasolka szparagowa 250g cukinia 300g cebula 2 zągbi czosnki przeciśniętego przez praske bulion warzywny 1,5l 3 łyżki śmietany 18% 2 łyżki oleju przyprawy (sól, pieprz, ostra papryka, zioła) garść rukoli pare orzechów Przygotowanie: 1. Cebulka zarumienić w garnku z rozgrzanym olejem i dodać zielone warzywa pokrojone w kostkę. 2. Po paru min zalać całość bulionem i gotować do miękkości warzyw. 3. Cztery chochelki bulionu odstawić na bok do momentu aż ostygn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu FITBUuK

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.