Szpragi z jajkiem sadzonym i oscypkiem
Szpragi z jajkiem sadzonym i oscypkiem
Uwielbiam! Lekkostrawne i niskokaloryczne! Możesz jeść n śniadanie, obiad i kolacje! Składniki: 500g zielonych szparagów 3 jajka 1 cukinia 10 dag oscypka przyprawy 2 łyżki oliwy oliwy Przygotowanie: 1. Szparagi oczyścić, odciąć zdrewniałe końcówki i gotować w wysokim naczyniu 5-7min najlepiej na stojąco (główki powinny wystawać ponad powierzchnie wody). 2. Odcedzamy i hartujemy w zimne wodzie. 3. Cukinie obrać ze skórki, następnie przy pomocy obieraczki cukinię obrać na cienkie, szerokie obierki. Przypr... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu FITBUuK
Autor
Ola Bednarz
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
cukinia, szparagi, śniadania, kolacja, niskokaloryczne, obiad, zielone szparagi
Inne przepisy z FITBUuK
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję