Szpragi z jajkiem sadzonym i oscypkiem

Szpragi z jajkiem sadzonym i oscypkiem

Szpragi z jajkiem sadzonym i oscypkiem

Uwielbiam! Lekkostrawne i niskokaloryczne! Możesz jeść n śniadanie, obiad i kolacje! Składniki:  500g zielonych szparagów 3 jajka 1 cukinia 10 dag oscypka przyprawy 2 łyżki oliwy oliwy Przygotowanie: 1. Szparagi oczyścić, odciąć zdrewniałe końcówki i gotować w wysokim naczyniu 5-7min najlepiej na stojąco (główki powinny wystawać ponad powierzchnie wody). 2. Odcedzamy i hartujemy w zimne wodzie. 3. Cukinie obrać ze skórki, następnie przy pomocy obieraczki cukinię obrać na cienkie, szerokie obierki. Przypr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu FITBUuK

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.