Risotto grzybowe

Risotto grzybowe

Risotto grzybowe

Przepis na : obiad

30 min Danie dla wielbicieli grzybów. Risotto grzybowe. U mnie z podgrzybkami, ale równie dobre z każdym innym rodzajem grzybów. Podsmażone na masełku z natką pietruszki i cebulką. Czas przygotowania i ilość porcji 30 minut, 2 porcje. Produkty 200 g grzybów (u mnie podgrzybki, ale mogą być nawet pieczarki), 1,5 szklanki bulionu, 1 cebula, pęczek natki pietruszki, 2 łyżki masła, 10 łyżek ryżu, sól, pieprz. Reklama (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przygotowanie Na patelni rozpuść masło i pods... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Fit&Fast Kitchen

Autor

fitandfastkitchenfitandfastkitchen

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, fit, grzyby, kurczak, risotto, piersi, pierś, sosy, zupa pomidorowa, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, sos do kurczaka, risotto z grzybami, kurczak z papryką , pieczarki, kurczak z ryżem, obiad, sos pomidorowy, gotowana marchewka, pieczarki do obiadu, kurczak z pieczarkami, pieczarki w sosie, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem

Inne przepisy z Fit&Fast Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.