Przepis na : deser
Sezon na rabarbar w pełni. Dziś upichciłam z synem ciasto ucierane z tym że smakołykiem. Lekki, puszysty, wyśmienity ;) Składniki: 6 jaj szczypta soli 1,5 szklanki drobnego cukru do wypieków 3 szklanki mąki 3 łyżeczki proszku do pieczenia 1 cukier wanilinowy lub 1/2 op. cukru z prawdziwą wanilią 375 g margaryny palmy lub masła WYKONANIE: Margarynę rozpuścić w rondelku i pozostawić do wystygnięcia. Białka ubić na sztywno ze szczyptą soli, dodając powoli cukier... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...