Pstrąg pieczony z masłem i pietruszką.
Pstrąg pieczony z masłem i pietruszką.
Rybka lubi pływać. Niekoniecznie w morzu czy oceanach,o których traktuje moja praca magisterska. A promotor pracy magisterskiej lubi być zaopatrzony w rozdział "geniuszu" studenta. Najlepiej już w całość Twojego Kunstwerk(u) z racji postępującej wiosny,a z nią terminu obrony. Pora więc pisać! Pora więc zrobić trzydaniowy obiad, posprzątać, powiesić nowe zasłony, wyprasować stos koszul i...jeszcze tylko zamieść podłogę pustynię i można pisać. To co na deser po tym pstrągu polecacie? ;) Pstrąg pieczony Składniki... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Fiolka w kuchni
Autor
fabiolajantura
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryby, pstrag, ryba, por , do pracy, deser, desery, obiad
Inne przepisy z Fiolka w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję