Dyniowe gnocchi, kopytka, kluseczki… Z wegańskim parmezanem i sosem rozmarynowym.
Dyniowe gnocchi, kopytka, kluseczki… Z wegańskim parmezanem i sosem rozmarynowym.
Przepis na : obiad
Jak co roku, tak i tym razem gdy nagle w październiku znalazłam wolną chwilę na gotowanie zorientowałam się, że przegapiłam sezon na najlepsze na świecie truskawki, malinki i czerwoną porzeczkę. Jak co roku, tak i teraz, jakoś tak… Smutno się zrobiło. Zawsze był jakiś powód. W przeszłości matura i sesje powodowały, że truskawki miałam czas jeść tylko na surowo, w wakacje zazwyczaj pracowałam i dopiero w październiku miałam czas na przesiadywanie w kuchni. Stąd dynię opracowaną mam na wszelkie sposoby. Zast... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Fill The Bowl
Autor
Wiktoria Przybylska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, sosy, kokosowe, dynia, kluski, pierogi przepis, pierogi, wegańskie, ser, truskawki, truskawka, drożdżowe, mielone, porzeczki, rukola, czerwona porzeczka, makarony, makaron, czosnek, drugie danie, wegetariańska, bezglutenowe, obiad, ciasto na niedziele, sos do makaronu, sos sojowy, kuleczki kokosowe, ciasto kokosowe, ciasto z bezami, sos do mielonego
Inne przepisy z Fill The Bowl
Dodaj komentarz