Dyniowe gnocchi, kopytka, kluseczki… Z wegańskim parmezanem i sosem rozmarynowym.

Dyniowe gnocchi, kopytka, kluseczki… Z wegańskim parmezanem i sosem rozmarynowym.

Dyniowe gnocchi, kopytka, kluseczki… Z wegańskim parmezanem i sosem rozmarynowym.

Przepis na : obiad

Jak co roku, tak i tym razem gdy nagle w październiku znalazłam wolną chwilę na gotowanie zorientowałam się, że przegapiłam sezon na najlepsze na świecie truskawki, malinki i czerwoną porzeczkę. Jak co roku, tak i teraz, jakoś tak… Smutno się zrobiło. Zawsze był jakiś powód. W przeszłości matura i sesje powodowały, że truskawki miałam czas jeść tylko na surowo, w wakacje zazwyczaj pracowałam i dopiero w październiku miałam czas na przesiadywanie w kuchni. Stąd dynię opracowaną mam na wszelkie sposoby. Zast... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Fill The Bowl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.