Tarta z budyniem czekoladowym to szybki i prosty wypiek, który może być w 100% wegański i bez glutenu. Nadzienie jest kremowe i mocno czekoladowe, dlatego zdecydowałam się na przełamanie jego smaku jeżynami. Lubię nutę owocową, która przełamuje słodycz. W dodatku tarta prezentuje się na tyle elegancko, że możesz przygotować ją dla gości. Składniki na formę o średnicy 27cm: Spód: 70g daktyli 100g płatków owsianych 50g mąki owsianej 50g migdałów 1 łyżka oleju kokosowego 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...