Domowe batoniki fig bar

Domowe batoniki fig bar

Domowe batoniki fig bar

Znacie sklepową wersję tych batoników? W smaku są słodkie i pełnoziarniste, wypełnione nadzieniem owocowym. Wzorując się nimi pokombinowałam z domową wersją, która znakomicie się nada do szkolnej śniadaniówki lub jako drugie śniadanie do pracy. Składniki na 20 sztuk Ciasto: 120g mąki owsianej 150g mąki pszennej pełnoziarnistej 50g mąki kasztanowej Radix-bis 200g suszonych daktyli Radix-bis 100g masła 1 jajko 2 łyżeczki proszku do pieczenia Nadzienie: 200g suszonej żurawiny 200g suszonych fig Radix- bis Opcjonalni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Fabryka pomysłów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję