Sałatka idealna na Wielkanoc ale nie tylko. Kolorowa i smaczna może być na śniadanie, kolację lub po prostu do podjadania gdy zgłodniejemy. Tego typu sałatki warto robić i kombinować ze składnikami. Ja dziś dodałam coś co jest dla mnie nowością. A jest to musztarda w proszku. Jeśli nie macie takiej musztardy a chcielibyście ją mieć to nic prostszego, kupcie ją w sklepie Kuchnie Świata . Rozwiń i czytaj przepis : czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...