Schab paprykowo - czosnkowy

Schab paprykowo - czosnkowy

Schab paprykowo - czosnkowy

Taki schab zrobi każdy bez obaw, że coś się nie uda, coś nie wyjdzie. Praktycznie robi się sam. My tylko musimy zagotować zalewę i pilnować czasu. A schabik potem będzie pyszny, soczysty i idealny na każdą okazję a najbliższą są przecież Święta Wielkanocne. Jeśli jeszcze tą metodą nie przygotowywaliście mięs do pieczywa to koniecznie to nadróbcie. A schabik pięknie się prezentuje na równie pięknym talerzu z kolekcji Jesień od Porcelana Bogucice Rozwiń i czytaj przepis : czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.