
Taki schab zrobi każdy bez obaw, że coś się nie uda, coś nie wyjdzie. Praktycznie robi się sam. My tylko musimy zagotować zalewę i pilnować czasu. A schabik potem będzie pyszny, soczysty i idealny na każdą okazję a najbliższą są przecież Święta Wielkanocne. Jeśli jeszcze tą metodą nie przygotowywaliście mięs do pieczywa to koniecznie to nadróbcie. A schabik pięknie się prezentuje na równie pięknym talerzu z kolekcji Jesień od Porcelana Bogucice Rozwiń i czytaj przepis : czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...