Dziś polecam Wam przepis na paprykę konserwową. Na zimę będzie jak znalazł. Jeśli nie macie kolorowej papryki użyjcie po prostu jednego koloru. Co do słoików to ja zrobiłam takie jak na zdjęciu ale możecie wykorzystać mniejsze lub większe ale wtedy trzeba czas gotowania skrócić lub wydłużyć. Póki papryka jeszcze nie drożeje zabierajcie przepis i do dzieła. Inspiracją był przepis Asi z bloga Kulinarne szaleństwa Margarytki. Papryka konserwowa czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...