Chleb pszenno - żytni

20
  • Chleb pszenno - żytni
  • Chleb pszenno - żytni

    Też tak macie, że jak nie pieczecie chleba to nie pieczecie a jak już pieczecie to robicie to często ? Ja tak mam i właśnie ostatnio piekę go więcej. I przeważnie są to chleby pieczone w naczyniu żaroodpornym. Lubię jego popękaną mega chrupiącą skórę i mięciutki środek. Ten upiekłam za jednym zamachem w dużym naczyniu. Jeśli nie macie dużego to podzielcie ciasto na dwa naczynia lub po prostu zróbcie jeden z połowy składników i skróćcie czas pieczenia do 30 minut z pokrywką i do 30 bez. Rozwiń i czytaj przepi... Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni


    Tematycznie do tego przepisu

    • Dieta 1000 kalorii
      Dieta 1000 kalorii

      Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

    Inne przepisy z Ewa w kuchni

    Dodaj komentarz