Ziemniaki zapiekane z masłem czosnkowym Ziemniaki dokładnie umyć, przełożyć do garnka, zalać zimną wodą, dodać łyżeczkę soli i ugotować do miękkości. Ziemniaki odcedzić, przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia posmarowanym olejem. Każdego ziemniaka zgnieść płaskim tłuczkiem do ziemniaków z dziurkami lub kubkiem. Masło rozpuścić w kuchence mikrofalowej, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, posiekaną natkę pietruszki, wymieszać, a następnie przy pomocy pędzelka posmarować każdego ziemniaka i posypać ni... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...