Uszka z grzybami do czerwonego barszczu

Uszka z grzybami do czerwonego barszczu

Uszka z grzybami do czerwonego barszczu Grzyby przełożyć do miski i zalać zimną wodą. Odstawić do namoczenie na 1-2 godziny. Po tym czasie grzyby przemieszać, aby wypłukać z nich pozostałości piasku, odstawić na moment, aby piasek opadł na dno, wyłowić delikatnie grzyby i przełożyć do garnka. Wodę z moczenia grzybów przelać delikatnie do garnka, zostawiając zebrany na dnie piasek z reszta wody. (Można dla pewności przefiltrować wodę przez złożoną gazę, o ile wywar z gotowania grzybów będzie wykorzystany na...

Czytaj dalej na blogu ememe kitchen

Warto przeczytać

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.