Fish buła z dorszem w panko
Fish buła z dorszem w panko
Fish buła z dorszem w panko 24 godziny wcześniej przygotować marynowaną czerwoną cebulę. Przed smażeniem ryby przygotować różowy sos. Składniki sosu umieścić w kubku i wymieszać ze sobą. Filety z dorsza umyć, osuszyć, pokroić na kawałki wielkości bułek, oprószyć solą i pieprzem. Przygotować trzy naczynia. Do jednego wsypać mąki i wymieszać, do drugiego wybić jajko i dokładnie roztrzepać z 1 łyżką zimnej wody, do trzeciego wsypać panierkę panko. Na patelni rozgrzać olej. Flety panierować kolejno w mące, jaj... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu ememe kitchen
Autor
Beata_b
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
bułki, dorsz, ryby, ryba, ogórki, fast food
Inne przepisy z ememe kitchen
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję