Filet faszerowany warzywami

Filet faszerowany warzywami

Filet faszerowany warzywami

Przepis na : obiad

Filet z kurczaka faszerowałam na rożne sposoby. I zawsze wychodził zjadliwy. Dlatego pomyślałam ,dlaczego by nie spróbować z warzywami . Takimi od wieków u nas- w Polsce ,używanymi. Nawet całkiem niezle smakował. Składniki na 4 rolady 4 pojedyńcze  filety drobiowe cebula 1/4 główki kapusty czerwonej 2 marchewki 10 cm pora 1/2 natki pietruszki 1/4 kapusty pekińskiej 1 łyżka musztardy ostrej 1 szklanka  wody lub rosołu oliwa  Panierka 1 jajko 5 łyżek płatków kukurydzianych sól ,pieprz Wykonanie ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Eli Gotowanie

Autor

Ela Kłuc

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, marchewka, por , czerwona kapusta, kapusta pekińska, drobiowe, sosy, kotlet, rosół, roladki, kurczak, kotlety, filet z kurczaka, obiad, gotowany kurczak, warzywa z kurczakiem, kurczak z warzywami, kotlet z kapusty, jajka faszerowane , kotlety drobiowe, sos do kurczaka

Inne przepisy z Eli Gotowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.