Przed Wami bardzo owocowy deser z lekką nutą miodu i chrupiącymi orzechami, czyli moja wariacja na temat sernika na czekoladowym spodzie. W tym cieście nie użyłam cukru a ciasteczka zastąpiłam mielonymi orzechami włoskimi. Całość uzupełniają świeże figi, które w połączeniu z miodem i orzechami są po prostu obłędne! Możecie je zastąpić innymi miękkimi, świeżymi owocami np. dojrzałą gruszką. *Więcej przepisów znajdziesz na Instagramie #eatmefitme Wykonanie Ubijaj mikserem jajka z ksylitolem przez 4 minuty, dod... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Trudno znaleźć idealny przepis na sernik i jak już wydaje nam się, że znaleźliśmy, bo upieczeniu ciasto opada.
Czytaj dalej...Mój blog powstał dzięki wielkiej pasji do gotowania, eksperymentowania i łączenia najróżniejszych smaków. Gdy pokochałam taniec i Zumbę zrozumiałam, że moje dwie pasje świetnie się dopełniają. Tak powstał podwójny blog – Eat me! Fit me!, na którym znaleźć będzie można również porady dotyczące fitnessu i uprawiana sportu.