Ciasto pomidorowo – czekoladowe z orzechami włoskimi – bez mąki pszennej, bez dodatku tłuszczu i białego cukru

28
  • Ciasto pomidorowo – czekoladowe z orzechami włoskimi – bez mąki pszennej, bez dodatku tłuszczu i białego cukru
  • Ciasto pomidorowo – czekoladowe z orzechami włoskimi – bez mąki pszennej, bez dodatku tłuszczu i białego cukru

    Jedliście kiedyś ciasto na bazie pomidorów? Założę się, że nie ;p Ciasto smakuje obłędnie – jest lekko mokre i czekoladowe jak brownie, aromatyczne jak korzenne ciasto marchewkowe, a przede wszystkim jest bardzo zdrowe – nie zawiera glutenu, białego cukru, produktów mlecznych, nie dodałam też do niego żadnego tłuszczu typu olej, masło itp. W cieście pomidorowym jest za to całkiem sporo orzechów włoskich, zawierających wielonienasycone kwasy tłuszczowe oraz przypraw korzennych, które nadają mu wyjątk... Czytaj dalej na blogu Eat me! Fit me!


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Eat me! Fit me!

    Dodaj komentarz