Biała kiełbasa zapiekana w sosie z żurku, zielonego pora i cebuli

Biała kiełbasa zapiekana w sosie z żurku, zielonego pora i cebuli

Biała kiełbasa zapiekana w sosie z żurku, zielonego pora i cebuli

Połączenie biała kiełbasa i żurek to klasyk klasyków. Ale co powiecie na niebanalne przygotowanie tego połączenia w piekarniku? A może już je znacie? Dziś mam dla Was bardzo prosty i szybki przepis na białą kiełbasę zapiekaną w aromatycznym sosie z żurku, z dodatkiem cebuli, czosnku i zielonego pora. Po prostu pycha! *Nie zapomnijcie śledzić mnie na Instagramie i oznaczać zdjęć z moich przepisów #eatmefitme Wykonanie Przygotuj żurek – np. z tego przepisu Cebulę obierz i pokrój na kawałki. Pora pokrój w... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Eat me! Fit me!

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Autor

Joaśka SurowiecJoaśka Surowiec

Mój blog powstał dzięki wielkiej pasji do gotowania, eksperymentowania i łączenia najróżniejszych smaków. Gdy pokochałam taniec i Zumbę zrozumiałam, że moje dwie pasje świetnie się dopełniają. Tak powstał podwójny blog – Eat me! Fit me!, na którym znaleźć będzie można również porady dotyczące fitnessu i uprawiana sportu.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fit, żurek, biała kiełbasa, kiełbasa, śledź, wielkanoc, zapiekanki, zapiekanka

Inne przepisy z Eat me! Fit me!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.