Jajka w sosie tatarskim

13
  • Jajka w sosie tatarskim
  • Jajka w sosie tatarskim

    Jajka w sosie tatarskim to pomysł na niebanalną przystawkę na Wielkanoc lub inną okazję. Jajka przygotowuje się bardzo szybko, a wyglądają bardzo efektownie i smakują wyśmienicie. Stanowią świetny dodatek do pieczonego mięsa, wędlin czy kanapek. [embed]https://youtu.be/-XTnea2uk5A[/embed] Składniki na jajka w sosie tatarskim: 6-8 jajek Sos tatarski: 2 średnie ogórki konserwowe około 200 g grzybków leśnych marynowanych (mały słoiczek) 3 łyżki majonezu 3 śmietany 12% 3 łyżki jogurtu naturalnego pęczek szczypi... Czytaj dalej na blogu e-PrzepisyKulinarne


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z e-PrzepisyKulinarne

    Dodaj komentarz