Cukinia faszerowana po meksykańsku – danie z charakterem

Cukinia faszerowana po meksykańsku – danie z charakterem

Cukinia faszerowana po meksykańsku – danie z charakterem

Cukinia faszerowana po meksykańsku to pyszny pomysł na obiad czy kolację dla całej dużej rodziny. Można ją również odgrzać na drugi dzień po przygotowaniu w mikrofalówce, też będzie smaczna. Takie danie zasmakuje nawet osobom, które nie przepadają za cukinią, gdyż wydaje im się zbyt mdła. Lekko pikantny farsz nadaje wyrazu i sprawia, że całość jest pyszna. Składniki na cukinię faszerowaną po meksykańsku: 5 niewielkich, młodych cukinii 500 g mięsa mielonego (wieprzowe lub z indyka) papryka czerwona 2 czerwone p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu e-PrzepisyKulinarne

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Odmładzająca dieta Hausera

Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.