Przepis na : obiad
Zupa meksykańska z podagrycznikiem i grzankami czyli zupa meksykańska po polsku gotowana z ryżem, podana z wiosennym dzikiem zielskiem i chrupiącą grzanką. Mówię wam pycha! Taka pomidorówka na bogato, wegetariańska a niezwykle sycąca. Robi cały obiad! U nas rodzina dziś się zajadała! Jest prosta do przygotowania i szybka – same plusy Jeśli nie macie dostępu do podagrycznika , możecie wzbogacić ją o inne dzikie chwasty np pokrzywę lub o ogrodowe zielsko: liście szpinaku, natki pietruszki czy kolendry! PRZEPIS... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...