Przepis na : śniadanie
Sałatka z kaszy jaglanej i tuńczyka to bardzo smaczny i sycący pomysł na postny, bezglutenowy posiłek. Kaszę jaglaną można ugotować sobie nawet dzień wcześniej a potem trzymać w lodówce i używać a to do sałatki a to do jaglanki a to krakersy zrobić. Kasza jaglana jest bezglutenowa, zdrowa i rozgrzewająca organizm. Do sałatki dodałam tuńczyka w oleju bo olej jest nośnikiem smaku co pozytywnie wpływa na sałatkę, ale jeśli liczycie kalorie możecie wybrać ten w sosie własnym. Do sałatki użyłam sałatki szwedzkiej, kt... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...