Pierogi z mięsem z rosołu

Pierogi z mięsem z rosołu

Pierogi z mięsem z rosołu

Przepis na : obiad

Pierogi z mięsem z rosołu to mój pomysł na tanie danie w duchu Zero Waste, by przetworzyć, zrobić kolejne, smaczne danie z jedzenia, które nam zostanie. Mięso po gotowaniu rosołu często wykorzystuję do zrobienia farszu do pierogów, pyzów czy naleśników, ale znakomicie sprawdza się również do sałatek czy do dań makaronowych – koniecznie spróbujcie! PRZEPIS NA PIEROGI Z MIĘSEM Składniki na pierogi z mięsem: ciasto: 2 szkl mąki łyżka masła szczypta soli ok szkl wody farsz: ugotowane mięso z rosołu (u mnie pierś ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dorota Smakuje

Autor

DorotaSmakujeDorotaSmakuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, mięso, rosół, pierogi z mięsem, ciasto, kurczak, naleśniki, naleśnik, pierś, ryby, sałatki, sałatka, piersi, ryba, obiad, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kurczak z czosnkiem, salatka z makaronem, salatka makaronowa, tani obiad, ciasto na naleśniki, sałatka z kurczakiem, sałatka do obiadu, piersi z kurczaka faszerowane

Inne przepisy z Dorota Smakuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.