Pierogi z mięsem z rosołu

Pierogi z mięsem z rosołu

Pierogi z mięsem z rosołu

Przepis na : obiad

Pierogi z mięsem z rosołu to mój pomysł na tanie danie w duchu Zero Waste, by przetworzyć, zrobić kolejne, smaczne danie z jedzenia, które nam zostanie. Mięso po gotowaniu rosołu często wykorzystuję do zrobienia farszu do pierogów, pyzów czy naleśników, ale znakomicie sprawdza się również do sałatek czy do dań makaronowych – koniecznie spróbujcie! PRZEPIS NA PIEROGI Z MIĘSEM Składniki na pierogi z mięsem: ciasto: 2 szkl mąki łyżka masła szczypta soli ok szkl wody farsz: ugotowane mięso z rosołu (u mnie pierś ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dorota Smakuje

Autor

DorotaSmakujeDorotaSmakuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi, pierogi przepis, mięso, rosół, pierogi z mięsem, ciasto, naleśniki, kurczak, sałatka, sałatki, ryby, pierś, piersi, naleśnik, obiad, ryba, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, pierś z kurczaka, pierś kurczaka, kurczak z czosnkiem, salatka makaronowa, salatka z makaronem, tani obiad, sałatka z kurczakiem, sałatka do obiadu, piersi z kurczaka faszerowane

Inne przepisy z Dorota Smakuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.