Pierogi z mięsem z rosołu
Pierogi z mięsem z rosołu
Przepis na : obiad
Pierogi z mięsem z rosołu to mój pomysł na tanie danie w duchu Zero Waste, by przetworzyć, zrobić kolejne, smaczne danie z jedzenia, które nam zostanie. Mięso po gotowaniu rosołu często wykorzystuję do zrobienia farszu do pierogów, pyzów czy naleśników, ale znakomicie sprawdza się również do sałatek czy do dań makaronowych – koniecznie spróbujcie! PRZEPIS NA PIEROGI Z MIĘSEM Składniki na pierogi z mięsem: ciasto: 2 szkl mąki łyżka masła szczypta soli ok szkl wody farsz: ugotowane mięso z rosołu (u mnie pierś ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Dorota Smakuje
Autor
DorotaSmakuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi, pierogi przepis, mięso, rosół, pierogi z mięsem, ciasto, naleśniki, kurczak, sałatka, sałatki, ryby, pierś, piersi, naleśnik, obiad, ryba, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, pierś z kurczaka, pierś kurczaka, kurczak z czosnkiem, salatka makaronowa, salatka z makaronem, tani obiad, ciasto na naleśniki, sałatka z kurczakiem, sałatka do obiadu, piersi z kurczaka faszerowane
Inne przepisy z Dorota Smakuje
Dodaj komentarz