Pasta z jajek i makreli wędzonej

Pasta z jajek i makreli wędzonej

Pasta z jajek i makreli wędzonej

Przepis na : śniadanie

Przygotowujecie pasty do chleba? Macie swoje ulubione? Pasty jajeczne i pasty rybne darzę sentymentem, ponieważ pojawiały się często w moim domu rodzinnym. Jestem tez wielką fanką past do pieczywa warzywnych, hummusów, dipów. Takie pasty wykorzystuję nie tylko do kanapek, ale faszeruję nimi naleśniki i tortille. Po więcej przepisów zajrzyjcie do działu Przepisy na pasty do chleba Smacznego! PRZEPIS NA PASTĘ Z JAJEK I MAKRELI WĘDZONEJ Składniki na pastę z jajek i makreli wędzonej: 0,5 wędzonej makreli 3 jajka ugot... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dorota Smakuje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Autor

DorotaSmakujeDorotaSmakuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, pasty, makrela wędzona, makrela, chleb, ryby, naleśniki, majonez, ryba, tortilla, śniadania, kanapki, naleśnik, dipy, pieczywo, wielkanoc, mięso, impreza, jajka faszerowane , chleb mieszany

Inne przepisy z Dorota Smakuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.