Przepis na : obiad
Makaron ze szparagami zielonymi, pesto bazyliowym i pestkami dyni – szybkie i łatwe do przygotowania danie, które zrobicie w zaledwie 15 min. Szybki obiad sezonowy dla tych co w wiecznym niedoczasie a jednak chcą zjeść coś zdrowego i sycącego. PRZEPIS NA MAKARON ZE SZPARAGAMI Składniki na makaron ze szparagami (4 porcje): 500g makaronu – u mnie bezglutenowe penne 1 pęczek szparagów zielonych 3-4 łyżki (ok 60g) pesto z bazylii 3 łyżki startego sera twardego typu parmezan 5 łyżek oliwy sól pieprz 1 zą... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...