Przepis na : obiad
Leczo z rzodkiewkami i w ogóle leczo to jedno z moich ulubionych dań jednogarnkowych. Mamy teraz sezonowy wysyp rzodkiewek, danie akurat na czasie. W okresie letnim bardzo często je gotuję na obiad czy na kolacje i podaję z ziemniakami, ryżem, kaszą czy po prostu z pieczywem. Leczo gotuję tez w większej ilości i pasteryzuję na zimę ( zobacz przepis ). Leczo – jak robicie? Na kiełbasie, boczku czy w wersji wege? Z cukinią, kabaczkiem a może z samej papryki? Z dodatkiem świeżych pomidorów czy przecieru? Z cz... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...