pomysły na zagospodarowanie resztek ze świątecznego stołu Co można mrozić: gotowane, pieczone, wędzone mięsa, wędliny, ryby pasztety mięsne i warzywne zupy np żurek, chrzanowa, barszcz – choć można też je zawekować by nie zajmowały miejsca w zamrażarce bigos, kapusta z grochem, gulasz pieczywo ciasta np babki, mazurki, serniki, makowce oprócz tych z galaretką czy z kremem czekoladę – jeśli dostaniecie nadmiar czekoladowych zajączków pierogi, uszka śledzie surowe, śledzie w oleju pascha z twarogu... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...