kaszanka pod serową pierzynką
kaszanka pod serową pierzynką
składniki: 500 g kaszanki 100 g sera żółtego 1 cebula 1 łyżka masła wykonanie: Cebulę obieramy, kroimy w piórka i podsmażamy na maśle. Kaszankę obieramy z osłonki, dodajemy do cebuli i dusimy pod przykryciem przez ok. 10 min. Następnie całość przekładamy do naczynia żaroodpornego. Posypujemy startym serem i zapiekamy w 180 st. C przez ok 10 min. Podajemy na ciepło np. z musztardą i chlebem. czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Domowy Smak Jedzenia
Autor
DomowySmakJedzenia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, pyszne ciasto, ser, ciasteczka, chleb, zapiekanka, zapiekanki, zapiekanka z serem
Inne przepisy z Domowy Smak Jedzenia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję