francuskie gofry nadziane wędliną i serem

francuskie gofry nadziane wędliną i serem

francuskie gofry nadziane wędliną i serem

składniki: 1 opakowanie ciasta francuskiego plasterki wędliny plasterki sera żółtego sos pomidorowy lub keczup wykonanie: Ciasto francuskie rozwijamy i tniemy na wymiar jednego gofra jaki powstaje w gofrownicy. Na połowę wyciętych kawałków rozsmarowujemy sos pomidorowy lub keczup, układamy plasterki wędliny oraz sera żółtego. Następnie przykrywamy pozostałymi kawałami ciasta. Brzegi możemy docisnąć widelcem. Przekładamy do gofrownicy i pieczemy, aż będą rumiane. Tak przygotowane gofry podajemy na ciepło lub z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowy Smak Jedzenia

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.