camembert panierowany

camembert panierowany

camembert panierowany

[Głosów:1    Średnia:5/5] składniki: 2 krążki sera camembert 1 jajko 25 ml mleka bułka tarta mąka sól, pieprz olej do smażenia wykonanie: Jajko mieszamy z mlekiem, solimy i pieprzymy. Ser kroimy na 8 trójkącików (w ćwiartki). Każdy trójkącik obtaczamy w mące a następnie w jajku i bułce tartej. Czynność panierowania w jajku i bułce powtarzamy. Smażymy z każdej strony na rumiano w dużej ilości oleju. Usmażone układamy na ręcznikach papierowych. Podajemy z sosem żurawinowym na ciepło lub zimno. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowy Smak Jedzenia

Warto przeczytać

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję