bałwanki z paluszków i czekolady

bałwanki z paluszków i czekolady

bałwanki z paluszków i czekolady

składniki: paluszki czekolada biała czekolada mleczne lub deserowa cukrowe gwiazdki cukrowa posypka wykonanie: Paluszki tniemy na ok. 5 cm kawałki oraz ok. 5,5 cm. Czekolady rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Na jednego bałwanka potrzebujemy 5 paluszków 5 cm i jeden 5,5 cm. Każdy z paluszek 5 cm namaczamy w białej czekoladzie i układamy na papierze go pieczenia jeden koło drugiego tak aby się stykały. Wkładamy do lodówki i pozostawiamy do zastygnięcia. Następnie połączone paluszki zanurzamy (ok.1/3 część) w czekolad... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowy Smak Jedzenia

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.