bałwanki z paluszków i czekolady
bałwanki z paluszków i czekolady
składniki: paluszki czekolada biała czekolada mleczne lub deserowa cukrowe gwiazdki cukrowa posypka wykonanie: Paluszki tniemy na ok. 5 cm kawałki oraz ok. 5,5 cm. Czekolady rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Na jednego bałwanka potrzebujemy 5 paluszków 5 cm i jeden 5,5 cm. Każdy z paluszek 5 cm namaczamy w białej czekoladzie i układamy na papierze go pieczenia jeden koło drugiego tak aby się stykały. Wkładamy do lodówki i pozostawiamy do zastygnięcia. Następnie połączone paluszki zanurzamy (ok.1/3 część) w czekolad... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Domowy Smak Jedzenia
Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Autor
DomowySmakJedzenia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
czekolada, ciasto, ciasteczka, desery, deser, ciasteczka z czekolada
Inne przepisy z Domowy Smak Jedzenia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję