Ryba w cieście czosnkowo- koperkowym

Ryba w cieście czosnkowo- koperkowym

Ryba w cieście czosnkowo- koperkowym

Pychotka ! Ryby to spora dawka witamin – zawierają witaminy A, D, E oraz witaminy z grupy B. Są również źródłem składników mineralnych – fosforu, siarki, potasu, sodu, magnezu, wapnia, żelaza, a także mikroelementów taki jak: cynk, miedź, mangan i jod. Także kochani, jedzcie rybki , bo są zdrowe :)  Składniki : 2 filety  mintaja 1 jajko 2 szkl mleka 4 łyżki mąki. 1 ząbek czosnku Świeży koperek Olej Przygotowanie : Filety mintaja  kroję na części . Opruszam solą i pieprzem . Jeżeli był odmraża... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowa Kuchnia u Mamy

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.