Przepis na : śniadanie
Mój ulubiony chlebek bananowy - delikatny, mięciutki, wilgotny, rozpływający się w ustach. Przepis dopracowałam do perfekcji, zawsze się udaje! :) Składniki (na keksówkę o wym. 20x12cm): 4-5 dojrzałych bananów (ok. 440 g po obraniu ze skórki) 2 białka jajka 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego 3 łyżki mielonego siemienia lnianego + 6-7 łyżek wody 100 g mąki kokosowej szczypta soli 1,5 łyżeczki sody oczyszczonej 80-90 ml soku pomarańczowego, wody lub mleka roślinnego 2 garstki orzechów włoskich Przygotowanie: S... czytaj dalej...
Masz lekką nadwagę, 3-7kg? A do tego kilka wolnych dni? Dieta bananowa to dieta dla Ciebie.
Czytaj dalej...