Brownie z białej fasoli (wegańskie, bezglutenowe)

Brownie z białej fasoli (wegańskie, bezglutenowe)

Brownie z białej fasoli (wegańskie, bezglutenowe)

Mam dla Was coś ekstra - brownie bez wyrzutów sumienia, tzn. bez dodatku białego cukru, jajek czy mąki. Główny składnik to biała fasola (bez obaw - kompletnie niewyczuwalna), można też użyć fasoli czerwonej i zmniejszyć ilość kakao. Z malin nie rezygnujcie, bo idealnie dopełniają smak ciasta (w sezonie na pewno użyję ich więcej). Brownie jest bardzo smaczne, dowodem tego jest fakt, że mój mąż chętnie sięgał po dokładkę, a przyznam, że nie jest fanem eksperymentalnych ciast :) Składniki (na formę 22x22 cm): 2 puszki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowa Cookierenka Agi

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Autor

cookierenkacookierenka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, polewa, fasola, z jagodami, kokosowe, maliny, czekolada, babki, czerwona fasola, fasola czerwona, masło orzechowe, banan, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, wegańskie, bezglutenowe, ciasto z malinami, ciasto kokosowe, ciasta z masa, brownie czekoladowe, ciasto z bananem, ciasto z bananami, biała polewa do ciasta, biała czekolada, domowa czekolada, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, polewa czekoladowa

Inne przepisy z Domowa Cookierenka Agi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.