Wegańska czekolada z nasionkami chia

Wegańska czekolada z nasionkami chia

Wegańska czekolada z nasionkami chia

Nasionka szałwii hiszpańskiej, czyli nasionka chia wykorzystuję do zdrowych deserów z dużą ilością zmiksowanych owoców. Czasami posypuję sobie nimi kanapki z pomidorami, lub dodaję do zupy. Dzisiaj mam dla Was ciekawy przepis na wegańską czekoladę, lub raczej dwuwarstwowe batoniki. Przepis znalazłam na instagramie u apursuitofhealthiness i zachwyciłam się zdjęciem. Przyznam się, że czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu dolcevitainmykitchen

Autor

Edyta GuhlEdyta Guhl

Serdecznie zapraszam na mojego bloga. Bardzo lubie piec, gotowac, namietnie podrozuje i robie zdjecia. Po prawie 20-letnim pobycie w Eifel, krainie geograficznej na terenie trzech panstw: Niemiec, Belgii i Luksemburga, chcialabym sie podzielic z Wami regionalnymi przepisami. Bardzo lubie kuchnie polska, chociaz niezbyt smakuje mi mieso. Lubie wszystie salatki, surowki, gotowane warzywa, zupy i zapiekanki. Jednak najwieksza slabosc mam do... slodyczy. Co widac na blogu :-)
Edyta

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, deser, zupa, desery, przystawki, czekolada, wegańskie, ciekawe przepisy, kokosowe, kanapka, kanapki, ciasto kokosowe, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe

Inne przepisy z dolcevitainmykitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.