Przepis na : śniadanie
Jednoporcjowa biszkoptowa rolada bez mąki, bez glutenu, bez cukru. Prosta i szybka w wykonaniu. Niezwykle puszysta, wilgotna i miękka. Będzie świetną opcją śniadaniową na słodko. Również na wynos (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Rolada – składniki 2 jajka 2 kopiaste łyżki zmielonych migdałów 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia 2 krople flavdrops wanilia (lub inne słodzidło) 120g miękkiego twarożku 100g jagód (nie miałam świeżych, użyłam mrożonych) erytrytol do twarożku – ilość wg... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Trochę gotuje, ale nie za dużo :}