Pstrag lososiowy zatopiony w soku z cytryny

Pstrag lososiowy zatopiony w soku z cytryny

Pstrag lososiowy zatopiony w soku z cytryny

Dzisiaj rybka :) SKŁADNIKI: ok 1/2 kg pstrąga tęczowego sok z połowy cytryny pieprz, sól 2-3 ząbków czosnku suszone pomidory, suszona pietruszka  Rybę kroimy, podsmażamy na oliwie z czosnkiem - pamiętajcie zaczynamy smażyć rybę od tej strony, na której nie było łusek :) Podsypujemy pietruszką suszoną, suszonymi pomidorami. Odwracamy i ponownie przyprawiamy, pieprz sól dla smaku. Wyciskamy sok z połowy cytryny,   zostawiamy na kilka minut - później ponownie odwracamy. Podajemy wedle uznania. Życzę ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu dlaSmaQ

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.