Przepis: Leczo z dyni

Przepis: Leczo z dyni

Przepis: Leczo z dyni

Przepis na : obiad

" Leczo mógłbym jeść non stop. Szczególnie kiedy jest tak dobrze przegotowane. Potrawa z samych warzyw jest bardzo przyjazna dla naszego układu trawiennego. Po ostatnim 3 dniowym wyjeździe, gdy wracałem do domu, miałem nadzieję, że zjem coś co wpłynie łagodząco na żołądek, jelita i zneutralizuje nadmiar zakwaszających organizm białek i węglowodanów.  - Moja podświadomość podsuwała mi obrazy talerza z leczo w wykonaniu Agnieszki... "     Leczo można zjeść z dodatkiem ryżu, kaszy lub jako samodzi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dieta Rozdzielna i Zdrowie

Autor

Agnieszka SnochAgnieszka Snoch

Jestem absolwentką technologii żywności. Moją pasją jest gotowanie i przyrządzanie zdrowych potraw, dlatego na co dzień praktykuję dietę rozdzielną, promuję ją - gorąco ją polecam, by poprawić lub odzyskać utracone zdrowie, zwiększyć swoją energię i lepiej się prezentować. Moja fascynacja dietą rozdzielną bierze się z faktu, że stosując ją by poprawić zdrowie można przy okazji schudnąć, albo chcąc schudnąć można poprawić zdrowie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

diety, dieta, dynia, papryka, mięso, ryż, cukinia, kasza, obiad, ryż z warzywami, mięso duszone, dieta oczyszczająca

Inne przepisy z Dieta Rozdzielna i Zdrowie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.