Przyszła Agnieszka i mówi: - Spróbuj! Widziałem, że coś wcześniej szykuje do pieczenia, ale było już zakryte, więc nie podglądałem. Wziąłem do ust i do mojego mózgu zaczął docierać przekaz: smaczne, dobre, mmm rewelacyjne. Przeżyłem szok i zaskoczenie... Uwielbiam buraki we wszystkich postaciach i nie byłem w stanie pomyśleć, że można z nich wymyślić coś lepszego... Dodatkowym atutem poza smakowym jest fakt, że nie traci się wartości odżywczych, które zawsze zostają w garnku p... czytaj dalej...
Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...Jestem absolwentką technologii żywności. Moją pasją jest gotowanie i przyrządzanie zdrowych potraw, dlatego na co dzień praktykuję dietę rozdzielną, promuję ją - gorąco ją polecam, by poprawić lub odzyskać utracone zdrowie, zwiększyć swoją energię i lepiej się prezentować. Moja fascynacja dietą rozdzielną bierze się z faktu, że stosując ją by poprawić zdrowie można przy okazji schudnąć, albo chcąc schudnąć można poprawić zdrowie.