Pyszne racuchy z opiekacza bez tłuszczu

Pyszne racuchy z opiekacza bez tłuszczu

Pyszne racuchy z opiekacza bez tłuszczu

Racuchy drożdżowe bez tłuszczu Dziś coś dla miłośników drożdżówek i drożdżowych wypieków, puszyste racuchy z opiekacza. Obecnie grzyby są nr.1, ale nie samymi grzybami człowiek żyje. Na Blogu są już racuchy z suchej patelni, teraz postawiłam na technikę i zrobiłam drożdżowe placki z opiekacza. Puszyste racuchy z opiekacza Aby zrobić racuchy z opiekacza wystarczy zrobić ciasto, a jest to ciasto drożdżowe bez wyrabiania i upiec. Racuszki z opiekacza są mniej kaloryczne niż klasyczne smażone na tłuszczu. Racuchy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dieta moja pasja

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Autor

Elżbieta DziurkowskaElżbieta Dziurkowska

Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.

Inne przepisy z Dieta moja pasja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.